ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Κι όμως, η γυναίκα στην φωτογραφία είναι σχεδόν 45

Πώς η Lure Hsu καταφέρνει να

newsroom must

Μπορεί η ηλικία να είναι ένας απλώς αριθμός και αυτό να το υποστηρίζουμε περήτρανα, ωστόσο όταν η προσοχή μας έπεσε στον προσωπικό λογαριασμό της Lure Hsu από το Ταϊβάν δεν μπορέσαμε να μην εστιάσουμε στο ότι η blogger αν και είναι 44 ετών, κυριολεχτικά φαίνεται 24 - αν όχι λιγότερο! Και όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό δεν το προσέξαμε μόνο εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι... σε σημείο που η Lure Hsu έγινε viral σε όλο τον κόσμο και οι πλείστοι ανθρώποι αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της.

Αν και είναι δεδομένο πως τα γονίδια της interior designer έχουν καθοριστική σημμασία στην νεανική της εμφάνιση, η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Friday είπε ότι δεν ξεχνάει ποτέ να βάζει αντηλιακό, χειμώνα καλοκαίρι και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν έξω. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε επίσης πως ο καφές αποτελεί την αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια και κατέρριψε τον μύθο που θέλει την καφεΐνη να χαλάει το δέρμα.

Τα πάντα εξαρτώνται απλά από την καλή ενυδάτωση και να μην εκτίθεσαι στον ήλιο ποτέ χωρίς προστασία» δήλωσε χαρακτηριστικά και έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα, τονίζοντας πως «ο ήλιος αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί την εμφάνιση κηλίδων και λεπτών γραμμών, που δύσκολα ξεφορτώνεσαι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση