ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Κι όμως, η Demi Lovato ξεκινάει έρευνα για τα UFO

Tα περιμέναμε όλα, αλλά όχι και αυτό.

newsroom must

Πολλοί είναι αυτή που εξετάζουν την πιθανή ύπαρξη άλλης ζωής στο Ηλιακό μας Σύστημα, αλλά ποτέ δε περιμέναμε ότι η Demi Lovato, θα είναι μία αυτός και θα ξεκινήσει σύντομα έρευνα για τα UFO.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε μία σειρά του Peacock με τίτλο «Unidentified with Demi Lovato», στην οποία μαζί με μία ομάδα ατόμων προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια για το αν τελικά υπάρχει εξωγήινη ζωή.

Η Demi και οι συνεργάτες της συζητούν με επιστήμονες και ειδικούς, ενώ παράλληλα εξετάζουν διάφορες μαρτυρίων ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν συναντήσει εξωγήινους.

Η ίδια μάλιστα, ελπίζει μέσω της σειράς αυτής να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε κάποια μεγάλη αποκάλυψη και έχει βάλει σκοπό να μάθει τα πάντα για τους εξωγήινους.

Να θυμίσουμε πως ένα θέμα που δημοσιεύθηκε στους New York Times το 2017, φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι κάποια άγνωστα αντικείμενα έχουν εισέλθει επανειλημμένα στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα, ένα άρθρο του The New Yorker ανέφερε μάλιστα ότι τέτοια γεγονότα έχουν αλλάξει σταδιακά τη στάση του Πενταγώνου απέναντι στα «Mη Αναγνωρισμένα Εναέρια Φαινόμενα» (UAP).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση