ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Kevin Jonas: Διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο τραγουδιστής των Jonas Brothers υπεβλήθη σε χειρουργείο

Μαρία Σάββα

Ο Kevin Jonas αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς του φίλους με την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την υγεία του. Ο τραγουδιστής και μέλος του διάσημου συγκροτήματος Jonas Brothers, μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο λίγο πριν από μια χειρουργική επέμβαση που θα έκανε στο πρόσωπό του για την αφαίρεση καρκίνου του δέρματος. «Φιλική υπενθύμιση, να ελέγχετε τις ελιές σας» προέτρεψε τους σχεδόν 5 εκατομμύρια ακολούθους του.

Στο βίντεο, ο 36χρονος Kevin δήλωσε: «Σήμερα θα αφαιρέσω ένα καρκίνωμα από το κεφάλι μου». Έστρεψε την κάμερα για να δείξει μια ελιά στο μέτωπό του ενώ ήταν ξαπλωμένος. «Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος καρκίνου του δέρματος που έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Και τώρα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση για να την αφαιρέσω, οπότε ξεκινάμε», εξήγησε.

Μετά την επέμβαση, ο Kevin Jonas δημοσίευσε μια φωτογραφία του, χρησιμοποιώντας ένα emoji για να καλύψει την περιοχή όπου έγινε η αφαίρεση. Μερικές ώρες αργότερα, βρισκόταν ήδη στο σπίτι του, έχοντας περάσει επιτυχώς την διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση