ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Bίκυ Καγιά: Η αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε για το 'Dancing with the Stars'

Τι είπε στην μαμά της;

Σαράντης Μαριεττής

Μετά την είδηση πως η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στον τέταρτο κύκλο του GNTM, λόγω της παρουσίασης του ''Dancing with the Stars'', πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν, άλλοι όμως είπαν ''καλύτερα''.

Και αυτοί οι άλλοι δεν είναι πολλοί, άλλα ένας - μία για την ακρίβεια- η κόρη της Μπιάνκα που είπε στην μαμά της πως καλά έκανε που άφησε τα μοντέλα, διότι οι χορευτές είναι πιο υπάκουοι.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού η Βίκυ Καγιά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο. Ξέρω ότι σίγουρα θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα κοστούμια θα γίνουν σε συνεργασία με το BBC, θα είναι ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα έχει επαναληφθεί».

Στη συνέχεια, λέγοντας για το GNTM:

«Τα συναισθήματά μου ήταν λίγο περίεργα. Από τη μία η χαρά, και από την άλλη η συναισθηματική δυσκολία να αφήσω το άλλο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, δεν έγινε με συζήτηση μίας φοράς, έγινε με πολλές συζητήσεις. Αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε αυτό το πράγμα που θα κάνει και σε εμένα και στο κανάλι καλό, από την άλλη ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM, το οποίο αγαπάω και πονάω.

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star, με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο και όχι τόσο σαν προϊόν. Συζητούσαμε για ένα δίμηνο και μέχρι τελευταία στιγμή που υπογράψαμε, δεν ξέραμε ακόμα».

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως αντέδρασε η κόρη της, Μπιάνκα, όταν της είπε πως θα παρουσιάσει το “Dancing With the Stars”: «Μου είπε “Μαμά, δεν θα έχεις πια τα μοντέλα; Καλύτερα γιατί αυτοί δεν ακούνε, ενώ οι χορευτές ακούνε” και τη ρώτησα που το ξέρει. Τότε, μου απάντησε “εμένα η δασκάλα μου στο μπαλέτο, όλο με μαλώνει και την ακούω».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση