ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Κερδίζει την κληρονομιά ο πρώην σύντροφος του George Michael

Οι δύο τους ήταν ζευγάρι από το 1996 και ήταν μαζί για 13 χρόνια.

newsroom must

O Kenny Goss, επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος, του αείμνηστου George Michael, φαίνεται ότι παίρνει την κληρονομιά του τραγουδιστή, αξίας 97 εκατομμυρίων λιρών, μετά από συμφωνία με την οικογένειά του.

Μετά και τον θάνατο του τραγουδιστή το 2016, και τα σχόλια της αδελφής του, αναφορικά με τα περιουσιακά, ότι δηλαδή «ο Kenny δεν δικαιούται κάτι από την περιουσία», ο έμπορος τέχνης φαίνεται να δικαιώνεται σύμφωνα και με την “Daily Mail”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όλοι μαζί (η οικογένεια) κατέληξαν σε μια οικονομική συμφωνία, μετά και την μακροχρόνια δικαστική μάχη, από την οποία κανένας δεν έχει δει τα δικαστικά έγγραφα.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, είχε ζητήσει στο παρελθόν από την οικογένεια, 15.000 αγγλικές λίρες τον μήνα, με την πρόφαση ότι δεχόταν οικονομική υποστήριξη από τον εκλιπόντα, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους το 2009. Οι δύο τους ήταν ζευγάρι από το 1996 και ήταν μαζί για 13 χρόνια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kenny Goss (@kenny_goss)

Ο χωρισμός τους είχε επιβεβαιωθεί το 2012 από τον ίδιο τον τραγουδιστή, πάνω στην σκηνή όταν είπε «Η αλήθεια είναι ότι ο Kenny κι εγώ δεν είμαστε μαζί, εδώ και δυόμισι χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Μου έφερε μεγάλη χαρά αλλά και πόνο. Η ερωτική μου ζωή είναι πιο ταραχώδης από ποτέ, και είμαι τόσο λυπημένος για τη σχέση μου με τον Kenny. Λυπάμαι για κάθε πόνο που του έχω δώσει».

Ωστόσο ο Kenny, συνέχισε να στέκεται στο πλευρό του, συνοδεύοντάς τον σε μια δικαστική ακρόαση το 2011 και τον είχε επισκεφθεί σε νοσοκομείο όταν υπέστη πνευμονία στην Αυστρία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο George Michael, πέθανε στο σπίτι του στο Goring-on-Thames, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών. Δεν είχε αφήσει στη διαθήκη του τίποτα στον πρώην φίλο του. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του μοιράστηκε μεταξύ των αδελφών του, και μικρότερο κομμάτι στον πατέρα του, στους στενούς φίλους και συνεργάτες του. Ο τελευταίος σύντροφός του, κομμωτής Fadi Fawaz, και δεν πήρε τίποτα από την περιουσία του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS