ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αυτό ήταν παρενόχληση. Εγώ να κλαίω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Η ηθοποιός έκανε λόγο για τα όσα βίωσε λόγω της δημοσιότητας που έλαβε

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και συγκεκριμένα στον Άρη Καβατζίκη και έκανε λόγο για την καριέρα της ως ηθοποιός καθώς και για τις δύσκολες μέρες της απρόσμενης δημοσιότητας που έλαβε και όλα όσα αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια.

Στην ερώτηση για το αν η ηθοποιός είναι υπέρ της ψυχανάλυσης η ίδια απάντησε το εξής:

«Είμαι υπέρ της ψυχοθεραπείας. Έχω κάνει σπαστά από 25 χρονών. Αισθανόμουν ένα "πολύ" μέσα μου που χρειάζεται διαχείριση, μια αναγκαιότητα να θέσω όρια σε συμπεριφορές και πράγματα που με ζορίζουν και δυστυχώς ιδιοσυγκρασιακά μου είναι δύσκολο να το κάνω». 

Παράλληλα, στην ερώτηση για το θέμα της δημοσιότητας η ίδια δήλωσε:

«Πλέον είμαι καλά με τη δημοσιότητα. Υπήρχε ένα διάστημα που μου κάνανε τη ζωή δύσκολη γενικώς. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με αυτά, να ασχολούνται μαζί τους. Δεν είναι όμως αυτό. Για ανθρώπους που αυτοσκοπός είναι η δημοσιότητα είναι οκ αυτό αλλά για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός. Για μένα ήταν μεγάλη δυσκολία. Και ήταν πολύ παραβατικό σε κάποια φάση. Μπήκαν μέσα στην εκκλησία, δεν ξέραμε ακριβώς ποιος καλεσμένος είναι ποιανού, ήταν ένας παπαράτσι και τράβαγε και εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικός μας φωτογράφος. Και τράβαγε ωραιότατα τις φωτογραφίες. Είχε φανταστικά κάδρα. Αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα. Το θέμα ήταν ότι μου τη στήνανε έξω από το σπίτι, κάνανε φωτομοντάζ για να βάλουν ότι εγώ βγήκα με κάποιον άλλο από το σπίτι που δεν είχα βγει ποτέ. Έχει τύχει να με κυνηγάνε σε σοκάκια. Δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, ένας μπροστά, ένας πίσω, ένας από το πλάι και ένας με το μικρόφωνο, ένας με την κάμερα από' δω. Αυτό ήταν παρενόχληση. Να φωνάζουνε "αφήστε την κοπέλα", εγώ να κλαίω, αυτοί να μου λένε "σ'αρέσει τώρα"». 

«Ή όλα αυτά που λέγανε για μένα σε εξώφυλλα, σε κάτι τίτλους απαράδεκτους που δεν τα είχα πει κιόλας και με παρουσίαζαν σαν να είμαι ένας άνθρωπος που δε θα ήθελα να έχω και καμία σχέση μαζί του. Αυτό είναι παραβίαση, είναι βιασμός του ποιος είσαι. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό. Ήταν πλήρης αλλοίωση όσων είχα πει. Θυμάμαι και ακριβώς ποιος και τι αλλά πλέον δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. To αυτοάνοσο τότε ξεκίνησε να αναδύεται», είπε προς το τέλος η ηθοποιός. 

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση