ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Kate Winslet: «Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 4 ηθοποιούς που κρύβουν την σεξουαλικότητά τους. Είναι οδυνηρό»

Όσα είπε σε συνέντευξη.

newsroom must

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kate Winslet αποφάσισε να ανοίξει την «καρδιά» της στους “The Sunday Times” και μιλά για πρώτη φορά για το στίγμα της ομοφυλοφιλίας που υπάρχει ακόμη και σήμερα στο Hollywood.

Χαρακτηριστικά η ίδια ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι στην πλειονότητά του το στίγμα αυτό αφορά κυρίως τους άνδρες, λέγοντας « Ένας διάσημος ηθοποιός μόλις πήρε έναν Αμερικάνο ατζέντη κι εκείνος του είπε 'καταλαβαίνω ότι είσαι bisexual. Δεν θα το δημοσιοποιούσα αυτό. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 4 ηθοποιούς που κρύβουν την σεξουαλικότητά τους. Είναι οδυνηρό. Γιατί φοβούνται ότι θα τους ανακαλύψουν. Κι αυτό που λένε είναι 'δεν θέλω να αποκαλυφτώ'».

Η ίδια μιλώντας για τα νεαρά παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους είπε « Δεν μπορώ να σας πω πόσους νεαρούς ηθοποιούς γνωρίζω -κάποιοι είναι πολύ γνωστοί, κάποιοι μόλις ξεκινούν- που είναι τρομοκρατημένοι μήπως οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους αποκαλυφτούν και τους εμποδίσουν από το να πάρουν ρόλους straight χαρακτήρων».

Στην διάρκεια της συζήτησης η Kate τόνισε την διαφορά που πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται και στο Hollywood, « Το Hollywood να αφήσει αυτές τις αηδίες του τύπου 'μπορεί να υποδυθεί τον straight αφού εμφανώς είναι gay;’ Αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο διαδεδομένη άποψη είναι. Και δεν μπορεί να φιλτραριστεί στην ερώτηση εάν οι γκέι μπορούν να υποδυθούν τους γκέι. Γιατί οι ηθοποιοί μερικές φορές επιλέγουν να μην αποκαλύψουν την σεξουαλικότητά τους για προσωπικούς λόγους και δεν αφορά κανέναν αυτό. Ίσως θέλουν να κρατήσουν κρυφή την ιδιωτική τους ζωή, ίσως επειδή ντρέπονται».

Τέλος μοιράστηκε μαζί μας και τα συναισθήματα που νιώθει η ίδια αναφορικά με το θέμα « Να υποδύομαι μια λεσβία και πιθανόν να παίρνω αυτόν τον ρόλο από κάποιον άλλο. Αλλά τέλειωσα με τον να μην είμαι ειλικρινής για το ποιες είναι οι αληθινές απόψεις και ξέρω ότι ο ρόλος δεν προσφέρθηκε σε κανέναν άλλο. Όταν δέχτηκα αυτόν τον ρόλο είχα την ευκαιρία να φέρω μια ιστορία LGBTQ στα σαλόνια” είπε για τον ρόλο της στην ταινία 'Ammonite'».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση