ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Kate Middleton: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Η ανακοίνωση του παλατιού.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton βρίσκεται σε ανάρρωση μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ακύρωσε το πρόγραμμά της μέχρι το Πάσχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Kate υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην Κλινική του Λονδίνου. Η πριγκίπισσα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης, και λόγω αυτής της κατάστασης αποφάσισε να ακυρώσει τις δραστηριότητές της. Το Παλάτι εκφράζει την ελπίδα για μία γρήγορη και πλήρη επαναφορά της υγείας της.

Στην ανακοίνωση του παλατιού, το παλάτι δήλωσε πως, «Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες».

Στη συνέχεια δήλωσαν πως, «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση