ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Βανέσσα Pomponi: Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την αιτία θανάτου της

«Πάλεψε πολύ, αγωνίστηκε», δήλωσε καλός της φίλος μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Είναι με μεγάλη θλίψη που μάθαμε για τον ξαφνικό χαμό της κόμισσας Βανέσας Pomponi, μιας εξαιρετικής γυναίκας από τη Λεμεσό. Η Βανέσα, που στο παρελθόν ενώθηκε με έναν καίσαρα από τη Ρώμη, έμεινε γνωστή για το glamorous lifestyle της και τις ιδιαίτερες απόψεις της που την έφερναν συχνά στο προσκήνιο.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου της, ο πολύ καλός φίλος της, Χρήστος Κωνσταντίνου, μίλησε στην εκπομπή 'Ηρθε κι Έδεσε' και εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια. Εμφανώς σοκαρισμένος από τον χαμό της Βανέσας, εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για τη φίλη του, αφηγούμενος τις αναμνήσεις τους μαζί. 

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως, «Μάθαμε αυτή τη δυσάρεστη είδηση λίγο μετά τα ξημερώματα. Είμαι συγκινημένος από το πρωί, δεν θέλω να σταθώ στο θέμα υγείας που πάλεψε τόσο πολύ, αγωνίστηκε. Η Βανέσσα ήταν ένας έντονος χαρακτήρας, είχε χιούμορ, είχε ατάκα, ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός, αυθόρμητος, θα την θυμόμαστε έντονα. Στις αρχές δεν ήθελε να μας πει πολλά για να μας στεναχωρήσει για το πρόβλημα υγείας της, μετά εξαφανίστηκε, για να μην μας στεναχωρήσει, ήταν κρίσιμα.Ήταν ευαίσθητη σε πολλά θέματα, ήταν δοτική στο να βοηθάει τον κόσμο».

Παρά το γεγονός ότι η αιτία του θανάτου της πιθανώς πλουσιότερης Κύπριας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα και πληροφορίες από το περιβάλλον της, φαίνεται ότι αντιμετώπιζε σκληρή μάχη με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα. Παρά την ανθεκτικότητα που έδειξε η ψυχή της, δυστυχώς, τελικά υποχώρησε στη μάχη αυτή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση