ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Kate Middleton: «Κανείς δεν επιλέγει να είναι εθισμένος»

Όλα όσα ανέφερε στο πρώτο της βίντεο ως πριγκίπισσα της Ουαλίας

Μαρία Σάββα

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, έχει δώσει την προσωπική της υποστήριξη σε ανθρώπους που παλεύουν με εθισμούς, λέγοντάς τους ότι η ντροπή δεν πρέπει να τους εμποδίσει να λάβουν βοήθεια.

«Κανείς δεν επιλέγει να γίνει εθισμένος», είπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ξεκινώντας την εκστρατεία Take Action on Addiction, η πριγκίπισσα ζήτησε μια πιο συμπονετική στάση του κοινού απέναντι στους εθισμένους. Αυτό περιλάμβανε άτομα που αντιμετώπιζαν προβλήματα με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά ή τον τζόγο.

«Θέλω να μοιραστώ ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όσους συνεχίζουν να υποφέρουν», είπε η πριγκίπισσα, σε ένα βίντεο που μεταδίδει ένα μήνυμα σε όσους παλεύουν με τον εθισμό. «Ο εθισμός είναι μια σοβαρή πάθηση ψυχικής υγείας που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τη φυλή ή την εθνικότητα».

Να αναφέρουμε ότι το βίντεο λήφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στο Παλάτι του Kensington, κάνοντας αυτό να είναι το πρώτο τέτοιο προσωπικό βίντεο από την Kate από τότε που έγινε Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα - προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης Forward Trust που προσπαθεί να σπάσει τον κύκλο του εθισμού, είπε: «Θέλω να ξέρετε ότι αυτή είναι επίσης μια σοβαρή κατάσταση υγείας. Παρακαλώ μην αφήσετε τη ντροπή να σας εμποδίσει να λάβετε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεστε».

Προειδοποίησε ότι οι αρνητικές στάσεις του κοινού σταματούν τους ανθρώπους να αναζητούν συμβουλές και σημαίνει ότι «οι άνθρωποι εξακολουθούν να χάνουν τραγικά τη ζωή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση