ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Kate Middleton: Αποκαλύφθηκε η περιουσία της

Πολλοί ισχυρίζονται ότι οφείλει τον πλούτο της στον γάμο της με τον πρίγκιπα William αλλά αυτό δεν ισχύει.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton διαθέτει μια εντυπωσιακά μεγάλη προσωπική περιουσία, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα William, ο οποίος τώρα καλύπτει μια περίοδο 13 χρόνων.

Ο πλούτος της κατά κύριο λόγο προέρχεται από τον γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου, αλλά διαθέτει επίσης περιουσία από την οικογένειά της. Η Kate Middleton προέρχεται από μια οικογένεια ανώτερης μεσαίας τάξης, η οποία έχει τα χρήματά της από την επιχείρηση παιδικών πάρτι που ιδρύθηκε από τη μητέρα της, την Carole Middleton, το 1987, την οποία ονόμασε Party Pieces. Η επιχείρηση αυτή πουλά προϊόντα για πάρτι, και η αξία της υπολογίζεται ότι έφτανε μέχρι το 2021 τα 45 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, το Party Pieces αντιμετώπισε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, και έτσι οι γονείς της Kate Middleton βρέθηκαν αντιμέτωποι με οικονομικά προβλήματα που έθεσαν την περιουσία τους σε ρίσκο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, υπολογίζεται ότι διαθέτει περιουσία περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ζωή της Middleton έχει διαμορφωθεί από πολλές πτυχές, από την εκπαίδευση σε ένα διάσημο ιδιωτικό σχολείο μέχρι τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews στο τμήμα Ιστορίας της Τέχνης. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων στο πανεπιστήμιο, γνώρισε τον πρίγκιπα William, με τον οποίο και έκτοτε αρχίσανε να σχηματίζουν τη σχέση τους.

Από τότε, η ζωή της έχει βρεθεί υπό την παρακολούθηση του κοινού, καθώς έχει αναλάβει διάφορα βασιλικά καθήκοντα και είναι ενεργή στις δραστηριότητες της βασιλικής οικογένειας. Παράλληλα, η ζωή της είναι γεμάτη από πολυτέλεια και λάμψη, καθώς απολαμβάνει τα προνόμια που συνοδεύουν τη θέση της στο βασιλικό περιβάλλον.

Όταν ο πρίγκιπας William διαδεχθεί τον πατέρα του στον θρόνο και γίνει βασιλιάς, η Kate Middleton θα αναδειχθεί βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτός ο τίτλος θα της προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη.

Παράλληλα, η προσωπική περιουσία της παραμένει ξεχωριστή από εκείνη του συζύγου της. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η περιουσία της εκτιμάται περίπου στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό την καθιστά μία από τις πλουσιότερες μέλη της βασιλικής οικογένειας, με δική της οικονομική ανεξαρτησία και επιρροή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση