ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kate: Η μάχη με τον καρκίνο είναι πολύ δύσκολη

Προσπαθεί να είναι δυνατή και να κρύψει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας από τα παιδιά της.

Μαρία Καραμάνου

Τους τελευταίους μήνες, η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει τραβήξει την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης λόγω διαφόρων γεγονότων που αφορούν τα μέλη της. Από την ασθένεια του βασιλιά Καρόλου, μέχρι την πιθανή ανάληψη του θρόνου από τον πρίγκιπα William, και φυσικά, την εντυπωσιακή μάχη της Kate Middleton κατά του καρκίνου.

Πριν από μερικούς μήνες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο στα social media ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Η είδηση συγκλόνισε τον κόσμο, αλλά υπήρξαν επίσης ενθαρρυντικά νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σχετικά με την υγεία της.

Ωστόσο, πρόσφατα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν ότι η μάχη της Kate Middleton με τον καρκίνο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Παρά τα θετικά σημάδια, η πορεία της αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και ενδιαφέρον για την κατάστασή της παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Radar Online, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις λόγω των παρενεργειών της προληπτικής χημειοθεραπείας, όπως κόπωση και ναυτία. Παρά τα προβλήματα, η Kate προσπαθεί να παραμείνει δυνατή και θαρραλέα μπροστά στα παιδιά της, τον George, την Charlotte και τον Louis, προκειμένου να μην ανησυχήσουν.

Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα καταβάλλει «μεγάλες προσπάθειες για να κρύψει» τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, «ιδιαίτερα από τα παιδιά». Δυστυχώς, όμως, αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Πηγές αποκάλυψαν ότι η Kate Middleton χειρίζεται τις θεραπείες της σαν «πολεμίστρια», αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει. Παρά τις δυσκολίες, η αφοσίωση και η δύναμή της είναι εμφανείς σε κάθε της βήμα.

Στον αγώνα αυτό, η Kate δεν είναι μόνη της. Ο πρίγκιπας William στέκεται δίπλα της, κάνοντας ό,τι μπορεί τόσο για τον πατέρα του όσο και για τη σύζυγό του, σύμφωνα με την πηγή του Radar Online. Η πηγή αποκαλύπτει ότι ο William σκέφτεται συχνά το τι σημαίνει να χάνεις μια μητέρα σε νεαρή ηλικία, έχοντας ζήσει αυτή την τραγωδία με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

«Προσπαθεί να είναι ο βράχος της ενώ φροντίζει τα παιδιά και συνεχίζει να εκτελεί τα επίσημα καθήκοντά του. Αυτή είναι μια αχαρτογράφητη περιοχή», δήλωσε η πηγή. Η υποστήριξη και η αφοσίωση του William είναι ανεκτίμητες, καθώς η οικογένεια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που φέρνει αυτή η δύσκολη περίοδος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση