ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Kardashians: Βίντεο στο Tik Tok δείχνει πώς θα ήταν χωρίς τις πλαστικές

Το βίντεο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια τριών διαφορετικών λογισμικών τεχνητής νοημοσύνης

Είναι γνωστό και ηλίου φαεινότερο, ότι η οικογένεια των Kardashians αγαπά αρκετά τις αισθητικές παρεμβάσεις και όλες οι αδελφές έχουν αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Πρόσφατα, εμφανίστηκε ένα βίντεο στο Tik Tok το οποίο απεικονίζει την Kylie, την Kourtney, την Khloé, την Kim αλλά και την Kris Jenner σε μία εκδοχή πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω βίντεο «εκτιμά» πώς θα έμοιαζαν χωρίς τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Την ίδια στιγμή το viral πλέον βίντεο, δείχνει και τη σημερινή τους εκδοχή, με τις διαφορές να είναι εμφανής και εντυπωσιακές. Την επεξεργασμένη εκδοχή των Kardashians δημιούργησαν οι Αυστραλοί streamers Vandahood Live χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης.

Δείτε στη συνέχεια το Tik Tok βίντεο:

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai original sound - VandahoodLive

Η λεζάντα αναφέρει συγκεκριμένα: «Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε. Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση