ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Καρβέλας: Το δημόσιο συγνώμη στην κόρη του Σοφία

Η δημόσια συγνώμη του γνωστού καλλιτέχνη στη κόρη που έχει αποκτήσει με την Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα.

Μαρία Καραμάνου

Η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega προφανώς προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και συζητήθηκε εκτενώς. Ο Νίκος Καρβέλας, είναι ένας καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και την ευθύτητά του στις δηλώσεις του. Η συγκεκριμένη συνέντευξη φάνηκε να έχει μεγάλη ανταπόκριση λόγω της ειλικρίνειας και της αυθεντικότητας που εκπέμπει ο Καρβέλας. 

Η αναφορά του Νίκου Καρβέλα στην κόρη του, Σοφία Καρβέλα, και η έκφραση της συγνώμης του απέναντί της είναι ένα στιγμιότυπο που προκάλεσε συναισθηματικές αντιδράσεις και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού. Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε ότι η πρόσφατη συνέντευξή του στην Λυμπεράκη, ήρθε 25 χρόνια μετά την προηγούμενή του. 

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων, «Το πρώτο μου παιδί, το οποίο δεν είναι παιδί μου πλέον - είναι ένας άνθρωπος - ο οποίος προέρχεται από εμένα. Δεν το θεωρώ το παιδί μου...η Σοφία είναι ένας άνθρωπος. Αν επιλέξει να με κάνει παρέα, με κάνει παρέα, αν δεν επιλέξει να με κάνει, δεν με κάνει παρέα. Είμαι ο άνθρωπος που είμαι υπεύθυνος για τη γέννησή της, της έχω κατ' επανάληψη συγγνώμη για το κακό που της προξένησα - γιατί φέρνοντας έναν άνθρωπο στον κόσμο...φέρνεις ένα άνθρωπο που θα γίνει δυστυχισμένος χωρίς εξαίρεση, πολύ δυστυχισμένος, θα πονέσει πολύ, θα αρρωστήσει, θα περάσει κακουχίες».

Και συνέχισε τονίζοντας, «Όταν σε ρωτήσει γιατί με γέννησες, θα πρέπει να έχεις το honest για να του απαντήσεις την αλήθεια. Σε γέννησα για να βουλώσω το κενό της ανυπαρξίας μου...για να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1:29:15

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση