ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Kanye West: «Δεν θα μιλήσω σε κανέναν για έναν μήνα»

Ο ράπερ αποκαλύπτει ότι ξεκινάει «νηστεία» 30 ημερών

Δέσποινα Άσπρου

Οι τελευταίες ημέρες είναι σίγουρα αρκετά δύσκολες για τον Kanye West, αφού ο ίδιος μετά τις δηλώσεις του για τους Εβραίους, δεν έχασε μόνο το status του δισεκατομμυριούχου, αλλά και τον σεβασμό και θαυμασμό που έτρεφαν πολλοί προς το πρόσωπό του. 

Λίγο μετά την κατρακύλα του, ο ράπερ αποκάλυψε μέσα από μια του ανάρτηση που σκοπεύει να «κόψει» για τις επόμενες 30 μέρες το σεξ, το αλκοόλ και την... ομιλία!

Αναλυτικότερα και όπως είδαμε μέσα από το tweet του, η «περίοδος εξαγνισμού» του πρώην συζύγου της Kim Kardashian θα έχει διάρκεια τριάντα ημερών και θα περιλαμβάνει 

Το αλκοόλ, το σεξ αλλά και την... ομιλία πρόκειται να «κόψει» για τις επόμενες 30 μέρες ο Κάνιε Γουέστ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο 45χρονος ράπερ στο Twitter «λεκτική νηστεία», αλλά και αποχή από την κατανάλωση αλκοόλ, την παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού και οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.

Στην ανάρτησή του ο ίδιος σημειώνει: «Δεν θα μιλήσω σε κανέναν για έναν μήνα» και προσθέτει ότι το Twitter του «τα σπάει» και αφήνοντας άρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επικοινωνεί μόνο μέσω... τιτιβισμάτων. Να αναφέρουμε ότι η απόφασή του αυτή έρχεται μετά τον «πόλεμο» που υποστηρίζει ότι δέχεται λόγω των αντισημιτικών του σχολίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση