Μαρία Σάββα
Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, παρουσιάζοντας το δικό της brand στον χώρο των καλλυντικών και των προϊόντων skincare, έχοντας στο πλευρό της φίλους και στενούς συνεργάτες.
Η γνωστή influencer μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύντροφό της, Χρήστος Μάστορας.
Ανατρέχοντας στην αρχή της γνωριμίας τους, αποκάλυψε πως, παρότι τον θαύμαζε ιδιαίτερα, δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά του με την κλασική έννοια. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν μικρή, δεν είχα αφίσες του Χρήστου. Τον θαύμαζα πάρα πολύ. Ήταν από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές».
Η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως εκείνη ήταν που έκανε το πρώτο βήμα, διεκδικώντας τον: «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα». Η γνωριμία τους, όπως εξήγησε, ξεκίνησε σε ένα event όπου εκείνη ήταν καλεσμένη και εκείνος εμφανιζόταν στη σκηνή, με τη μεταξύ τους χημεία να οδηγεί τελικά στο να έρθουν πιο κοντά.
















