ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Καινούργιου: «Μα, ψεύτικη είμαι όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή»

Τι ακριβώς συνέβη στην εκπομπή της

Το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερινα» η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου και ο Τριαντάφυλλος είχαν μια αρκετά χιουμοριστική συζήτηση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι θα της γράψει τραγούδι, με την ίδια να μένει αρχικά «άφωνη» και στη συνέχεια να αυτοσαρκάζεται, λέγοντας μια ατάκα για το πόσο «ψεύτικη» είναι.

«Εγώ να τραγουδήσω; Με έχεις δει να χορεύω και όλοι κάνουν ζάπινγκ. Είμαι χάλια, όλα χάλια», είπε η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να της είπε: «Σε έχω ακούσει και να τραγουδάς. Εσένα δεν σου αρέσει να σου λένε καλά λόγια. Νομίζεις ότι κάποιος σου λέει καλά λόγια για να σε «γλείψει».

«Βρε αγάπη μου! Πες μου ότι φοράω ωραία ρούχα, ότι ντύνομαι ωραία, αλλά φωνή και ρυθμό…», ανέφερε στον τραγουδιστή η παρουσιάστρια με τον ίδιο να αναρωτήθηκε: «Γιατί να σου πω για κάτι ψεύτικο; Τα ρούχα είναι ψεύτικα».

Στο τέλος, η παρουσιάστρια είπε κάτι που κανείς δεν περίμενε να ακούσει. «Μα, ψεύτικη είμαι όλη! Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή», ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση