ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

«Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα»

Η έντονη αντιπαράθεση Σκορδά- Βάνας Μπάρμα, on air

newsroom must

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» , καταλήγοντας να λογοδοτεί με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά. Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το κίνημα των #metoo, που τις τελευταίες μέρες είναι το βασικό θέμα συζητήσεων στα μέσα επικοινωνίας. Η ηθοποιός σχολίασε πως δεν είναι ανάγκη να τονίζουμε συνέχεια το γεγονός ότι οι άνδρες κακοποιούν τις γυναίκες λέγοντας «Μη φτάσουμε και στην αντίπερα όχθη να είναι αντίπαλο το αρσενικό στο θηλυκό. Έχουμε ανάγκη τα αρσενικά και τα αρσενικά εμάς». Με την παρουσιάστρια να της απαντά «Ναι αλλά όλη αυτή η κουβέντα γίνεται επειδή η κοινωνία εκπαιδεύει έναν άντρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Με την ηθοποιό να συνεχίζει να δηλώνει σε έντονο κλίμα «Η μητέρα τον εκπαιδεύει, εσύ σαν μητέρα έχεις την εξουσία, άσε την κοινωνία. Από εμάς ξεκινάει γλυκιά μου. Εσύ τα παιδιά σου αν τα μάθεις αύριο ότι είσαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού». Η Φαίη Σκορδά στο άκουσμα του σχολίου αυτού απάντησε «Δεν θα τα μάθω, όπως δεν με έμαθε η μητέρα μου να έχω ανάγκη από έναν άντρα και πώς θα μου φερθεί ο άντρας για να είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Δηλαδή, θα περιμένω από έναν άντρα να με φλερτάρει για να μην είμαι μόνη μου; Αν θέλω βγαίνω και μόνη μου, αν θέλω βγαίνω και με γυναίκες και δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα να αυτοπροσδιοριστώ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου».

Ενώ, η Βάνα Μπάρμπα έκλεισε την συζήτηση, λέγοντας «Γλυκιά μου ναι, αλλά το λες και σε μια γυναίκα, δηλαδή… Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Το κάνεις σε μένα αυτό; Μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκα, έκανα παιδί χωρίς γάμο. Εσύ έκανες κι ένα γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Το λες σε μένα αυτό, σαν να μου λες εγώ δεν έχω την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ από έναν άντρα. Μα έκανες! Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS