ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Jourdan Dunn: ''H γενιά μας είναι ατρόμητη''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Jourdan Dunn δεν είναι απλά ένα ακόμα μοντέλο. Είναι το πρώτο μαύρο μοντέλο της Βρετανίας που μπαίνει στη λίστα του Forbes και το πρώτο μαύρο μοντέλο που περπάτησε για τον οίκο Prada μετά από 10 χρόνια το 2008. Από την αρχή της καριέρας της μιλούσε ανοιχτά για θέματα όπως ο ρατσισμός στη μόδα. Τώρα, 12 χρόνια μετα, είναι ευτυχισμένη που ανήκει σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δεν φοβούνται να μιλήσουν. 

Αποκάλυψε επίσης πως μεγαλώνοντας στο Δυτικό Λονδίνο, είχε δικές της ανασφάλειες να αντιμετωπίσει: ''Μεγαλώνοντας στον χώρο ενώ είσαι μικρό κορίτσι, με το να έχεις τις ανασφάλειες σου να σου φαίρνουν δουλειές τους δίνεις έμφαση. Μιας και είμαι από την Καραϊβική, όλοι στην οικογένεια μου έχουν καμπύλες. Έβλεπα βίντεο κλιπ και έκανα πως έπαιζα σ' αυτά, αλλά σκεφτόμουν πως δεν θα μπορώ να γίνω έτσι. Σκεφτόμουν σοβαρά να βάλω εμφυτεύματα στους αστραγάλους''

''Αυτό που αγαπώ σ' αυτή τη γενιά είναι πως όλοι είναι τόσο ατρόμητοι και όλοι έχουν φωνή. Ο κόσμος δεν θα αφήνει πράγματα να περάσουν έτσι πια. Δεν πιστεύω πως μπορεί να γίνει όπως παλιά, δεν θα το επιτρέψει ο κόσμος'' είπε το μοντέλο στη συνέντευξή της.


Το εξώφυλλο της στη Βρετανική Vogue.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
vogue  |  jourdan dunn  |  μοντέλο  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση