ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

JLo & Ben Affleck: Υπογράφουν συμβόλαιο εκατομμυρίων για ενδεχόμενη απιστία

Μαζί με άλλα συμβόλαια που υπέγραψαν για να προστατευθούν τον γάμο τους, ήταν και ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων κατά της απιστίας

Μαρία Σάββα

Μετά τον δεύτερο τους γάμο στην Georgia, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck υπέγραψαν ένα συμβόλαιο που αφορούσε την σεξουαλική τους ζωή. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι κάνουν προετοιμασίες για μια νέα συμφωνία που εστιάζει στο ενδεχόμενο απιστίας, κάτι που προκάλεσε πολλών ειδών αντιδράσεις.

Η JLo σκέφτεται ότι ο Ben πιθανό να την βαρεθεί στο μέλλον , αλλά για να αποφύγουν τυχών απιστία στον γάμο τους, υπέγραψαν συμφωνία κατά της απιστίας ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι που σημαίνει ότι αν ο ηθοποιός απατήσει την τραγουδίστρια, αυτή θα πάρει 5 εκατομμύρια, όπως και το αντίστροφο για εκείνη.

Σύμφωνα με κοντινές πηγές του ζευγαριού η Jennifer φοβάται ότι ο Ben πιθανό να την «κουράζει», αν και η ίδια περιέγραψε τον γάμο της ως ««το καλύτερο όνειρο που έγινε ποτέ πραγματικότητα». Επίσης αναφέρθηκε ότι η Jennifer νιώθει πιεσμένη από τον γάμο της, αν και θέλει ένα λειτουργικό και διαρκή γάμο και ταυτόχρονα να κρατάει τον σύζυγό της, Ben, ευτυχισμένο όπως και απασχολημένο.

Τελειώνοντας η πηγή είπε, «Προσπαθεί να κρατήσει τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά», προσθέτοντας ότι, «Δεν θέλει να χωρίσει μετά από λίγες εβδομάδες γάμου και έχει συνείδηση για το τι λέει ο κόσμος γι' αυτούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση