ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Jennifer Lopez & Ben Affleck: Η συγκινητική φράση που κρύβει το δαχτυλίδι που της χάρισε

Μια φράση-προσωπικό σύνθημα, καθώς με αυτήν υπέγραφε τα ηλεκτρονικά μηνύματά τους, όταν άρχισαν να επικοινωνούν ξανά, εξήγησε η Jlo.

Ριάνα Στυλιανού

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι αναμφίβολα το πιο hot couple goals του Ηollywood αυτή τη στιγμή.
Οι δύο τους ήταν ζευγάρι το 2002 και λίγους μόλις μήνες μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ο γάμος τους που είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2003, ακυρώθηκε και τελικά το 2004 ανακοίνωσαν επίσημα το χωρισμό τους.

Μετά από δύο δεκαετίες, μετά τους γάμους με διαφορετικούς ανθρώπους και το χωρισμό τους και πλέον γονείς, η ερμηνεύτρια και ο ηθοποιός αρχίσαν να βγαίνουν ξανά. Η όμορφη αυτή σχέση οδήγησε τελικά σε γάμο, και το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, η Jennifer Lopez μίλησε για το δαχτυλίδι με το «μυστικό» μήνυμα που τής χάρισε εκείνος, που είναι ένα ασημένιο με πράσινο πολύτιμο λίθο.

Όπως είπε η 53χρονη τραγουδίστρια, ο 50χρονος ηθοποιός είχε χαράξει στο εσωτερικό ρου δακτυλιδιού την επιγραφή: «not.going.anywhere», «δεν πηγαίνω πουθενά». Μια φράση-προσωπικό σύνθημα, καθώς με αυτήν υπέγραφε τα ηλεκτρονικά μηνύματά τους, όταν άρχισαν να επικοινωνούν ξανά, εξήγησε η Jlo.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση