ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας εμπλέκεται με τον Jeffrey Epstein

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας στο στόχαστρο!

Μετά τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και τον πρίγκιπα Ανδρέα, ακόμη μια βασιλική οικογένεια αποκτά προβλήματα εξαιτίας του Epstein.

Αυτή τη φορά η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Mete-Marit, σύζυγος του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου, Πρίγκιπα Haakon, παραδέχτηκε τη γνωριμία της με τον υπόδικο χρηματοοικονομικό σύμβουλο, που αυτοκτόνησε στις φυλακές της Νέας Υόρκης κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων και σωματεμπορία.

Η εφημερίδα Dagens Næringsliv έκανε γνωστές τις συναντήσεις του Epstein με την Πριγκίπισσα και με επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι εκείνη προχώρησε σε επιβεβαίωσή τους και δήλωσε ότι μετανιώνει.

Όπως αναφέρει, «Δεν θα πλησίαζα ποτέ τον Έπσταϊν αν γνώριζα τη σοβαρότητα των εγκλημάτων του. Θα έπρεπε να είχα εξετάσει καλύτερα το παρελθόν του, και λυπάμαι που δεν το έκανα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της νορβηγικής εφημερίδας, η Πριγκίπισσα Mete -Marit είχε συναντηθεί με τον επιχειρηματία σε διάφορες περιστάσεις μεταξύ του 2011 και του 2013, κάποια χρόνια δηλαδή μετά την πρώτη καταδίκη του για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης – για την οποία πέρασε 13 μήνες στη φυλακή.

Η γνωριμία με την Πριγκίπισσα έγινε από κοινό γνωστό. «Μία από τις συναντήσεις έγινε στο σπίτι του Έπσταϊν», παραδέχετε ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Παλατιού στην εφημερίδα και συμπληρώνει: «Επίσης, η Πριγκίπισσα είχε μια σύντομη συνάντηση μαζί του όταν εκείνος βρέθηκε στο Όσλο».

Ο Πρίγκιπας Haakon, συνάντησε επίσης το Έπστάιν «στον δρόμο», κατά τη διάρκεια διακοπών του στο St. Barths το 2012. «Ο Πρίγκιπας χαιρέτησε τον Έπστάιν για πρώτη και μοναδική φορά», δηλώνει ο υπεύθυνος τύπου, ο οποίος επίσης εξήγησε ότι η Πριγκίπισσα δεν είχε καμία γνώση των εγκληματικών πράξεων του Jeffry Epstein.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jeffrey  |  epstein  |  mete  |  marit  |  royals

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X