ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Tom Hanks: Τιμήθηκε με πτυχίο του Harvard

«Χωρίς να έχω δουλέψει καθόλου, χωρίς να έχω περάσει χρόνο στην τάξη ή να έχω περπατήσει μία φορά στη βιβλιοθήκη».

Μαρία Σάββα

Ο γνωστός ηθοποιός Tom Hanks πήρε τιμητικό πτυχίο διδάκτορα των τεχνών από το Harvard κι έδωσε έναν αφυπνιστικό λόγο μπροστά στους αποφοίτους του πανεπιστημίου, με τον ίδιο αρχικά να είπε με χιούμορ ότι παίρνει το πτυχίο «χωρίς να έχω δουλέψει καθόλου, χωρίς να έχω περάσει χρόνο στην τάξη ή να έχω περπατήσει μία φορά στη βιβλιοθήκη».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο ηθοποιός ζήτησε από τους αποφοίτους να γίνουν «υπερήρωες» στην υπεράσπιση της αλήθειας και των αμερικανικών ιδεωδών, και να αντισταθούν σε όσους διαστρεβλώνουν την αλήθεια. «Για κάποιους η αλήθεια δεν είναι πλέον εμπειρική. Δεν βασίζεται πλέον σε δεδομένα, ούτε στην κοινή λογική, ούτε καν στην κοινή ευπρέπεια».

Φωτογραφία απο ΚΥΠΕ

«Το να λέμε την αλήθεια δεν είναι πλέον σημείο αναφοράς για την εξουσία. Δεν είναι πια η θεραπεία των φόβων μας ή ο οδηγός των πράξεων μας. Η αλήθεια θεωρείται πλέον εύπλαστη», ανέφερε στην συνέχεια.

«Είναι η ίδια επιλογή για όλους τους ενήλικες, που πρέπει να αποφασίσουν να γίνουν ένας από τους τρεις τύπους Αμερικανών: αυτός που ασπάζεται την ελευθερία για όλους, αυτός που δεν θα το κάνει και αυτός που είναι αδιάφορος», συμπλήρωσε.

«Μόνο οι πρώτοι συμβάλλουν στο έργο της δημιουργίας ενός έθνους αδιαίρετου. Οι υπόλοιποι στέκονται εμπόδιο», σχολίασε προσθέτοντας: «Η ευθύνη είναι δική σας. Δική μας. Η προσπάθεια είναι προαιρετική. Αλλά η αλήθεια, η αλήθεια είναι ιερή. Αναλλοίωτη. Σμιλευμένη στην πέτρα και στα θεμέλια της δημοκρατίας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση