ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ηθοποιοί vs Ιστορικές φιγούρες που υποδύθηκαν

Ο Jamie Foxx ως Ray Charles στην ταινία Ray. Το ξέρατε με στόχο να διαβάσει ο Ray Charles το σενάριο και για να δουλέψει με την παραγωγή, το σενάριο είχε μεταφραστεί στον κώδικα Μπράιγ.

Ο Philip Seymour Hoffman ως Truman Capote στο Capote. To film είχε κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα με τα γενέθλια του Truman Capote.

Ο Daniel Day Lewis στον ρόλο του Abraham Lincoln στο Lincoln. Ο Liam Neeson έχασε παρά τρίχα τον ρόλο του Abraham Lincoln.

Η Salma Hayek υποδύθηκε την Frida Kahlo στην ταινία Frida. Ο Edward Norton επιμελήθηκε το σενάριο, όμως δεν πήρα τα credits που έπρεπε.

Η Marion Cotillard ως Edith Piaf στο La Vie en Rose. Η ηθοποιός ξύρισε την αρχή των μαλλιών της για να μοιάζει με την Edith Piaf, ενώ ξύρισε εντελώς τα φρύδια της για τις ανάγκες του ρόλου. Έπαιρνε επίσης γύρω στις πέντε ώρες για να είναι έτοιμο το μακιγιάζ της.

Ο Denzel Washington ως Malcolm X στο Malcolm X. Ο Spike Lee σκέφτηκε ότι ο Malcolm X ήταν τόσο σημαντικό, που ήθελε τα παιδιά να αφήσουν το σχολείο αν χρειαζόταν για να τα πάρει να δουν την ταινία.

Ο Gary Oldman και η Chloe Webb ως  Sid Vicious και Nancy Spungen στο Sid and Nancy. Κάθε μέλος των Guns n Roses  πέρασαν ως κομπάρσοι στο φιλμ.

Η Cate Blanchett στον ρόλο του Bob Dylan στην ταινία I’m Not There. Η ηθοποιός έβαλε μια κάλτσα στο παντελόνι της για να νιώθει πιο …άντρας και την βοήθησε να περπατά σαν άντρα επίσης.

Ο John Hurt υποδύθηκε τον Joseph Merrick στο έργο The Elephant Man.

Η Gretchen Mol σαν Bettie Page στο The Notorious Bettie Page. Ο Hugh Hefner διοργάνωσε μια πριβέ προβολή του φιλμ για χάρη της Bettie Page.

Ο Geoffrey Rush στον ρόλο του Peter Sellers στο The Life and Death of Peter Sellers.

Ο Bruno ως Adolf Hitler στο Downfall. Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο ο Bruno Ganz μελέτησε την μοναδική ηχογράφηση με τον Hitler να μιλά με την κανονική του φωνή. Είπε ότι δεν ήταν ο φωνακλάς ομιλητής που συνηθίσαμε, αλλά έχει μια απαλή, ελκυστική φωνή, ήταν ένας ήρεμος βαρύτονος».

Ο Ben Kingsley σαν Mohandas Karamchand Gandhi στο φιλμ Gandhi. Η μεταμόρφωση του Ben Kingsley στον ήρωα που υποδυόταν ήταν τόσο καλή που πολλοί τον αποκάλεσαν φάντασμα του Gandhi’s. 

Ο Johnny Depp ως Edward D. Wood Jr. στο Ed Wood. Το φιλμ κόστησε περισσότερο απ’ ότι όλες οι ταινίες του  Ed Wood μαζί.

Ο Robert Downey Jr. έπαιξε τον Charlie Chaplin στο Chaplin. Ο ηθοποιός είδε κάθε ταινία του Charlie Chaplin για να προετοιμαστεί για τον ρόλο.

Η Charlize Theron υποδύθηκε την Aileen Wuornos στο έργο Monster. Η σταρ αναγκάστηκε να βάλει 13 κιλά για να μοιάζει στον χαρακτήρα της και να νιώσει όπως ένιωθε η serial killer για το σώμα της.

Ο Jim Carrey ως Andy Kaufman στο Man on the Moon. Ο Jim, μπήκε στον χαρακτήρα του από την αρχή μέχρι το τέλος και ζήτησε να τον λένε μόνο Andy και τίποτα άλλο.

Ο Robert De Niro στον ρόλο του Jake LaMotta στο Raging Bull. Ο ηθοποιός πήρε 27 κιλά για την ταινία και για να το καταφέρει έτρωγε μακαρόνια, βούτυρο και άλλες ιταλικές λιχουδιές.

Ο Michael Douglas σαν Liberace στο Behind the Candelabra. Μάθαμε πως στις πρώτες σκέψεις για τον ρόλο αυτό ήταν ο Robin Williams.

Η Jennifer Lopez έπαιξε την Selena Quintanilla στην ταινία Selena. Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο η πρωταγωνίστρια, ήρθε πολύ κοντά με την οικογένεια της ηρωίδας της και τους έβαζε να βλέπουν και να κριτικάρουν τις σκηνές της.

Ο Anthony Hopkins ως Alfred Hitchcock στην ταινία Hitchcock. Οι makeup artists έκαναν έξι προσθετικές για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Ο Chadwick Boseman ως James Brown στο Get on Up.  Ο ηθοποιός χορεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της του φιλμ και εκπαιδευόταν πέντε μέρες την εβδομάδα για να αποκτήσει τις διάσημες φιγούρες του Brown. 

Ο Eddie Redmayne και η Felicity Jones ως Jane και Stephen Hawking στο The Theory of Everything. Ο Eddie Redmayne γνώρισε τον Stephen Hawking για να προετοιμαστεί για το film και είπε πως το πιο δύσκολο ήταν να υποδύεται την ιδιοφυία σε γυρίσματα που ήταν εκτός χρονολογικής σειράς. Ο Redmayne εξήγησε πως χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια να πετύχει τη φυσική φθορά από μέρα σε μέρα και ταυτόχρονα να κρατά την σπίθα, το χιούμορ και την εξυπνάδα που έχει ο ήρωάς του.

Πηγή www.buzzfeed.com

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση