ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα της για το body positivity

Τι είπε στα Mad VMA

Μαρία Σάββα

Η βραδιά απονομής των μουσικών βραβείων Mad VMA έχει συζητηθεί βέβαια για τα βίαια επεισόδια που έγιναν μεταξύ των δύο γνωστών τράππερ Snik και Light. Στο επίκεντρο των οποίων όμως έτυχε να βρεθούν τρεις γυναίκες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα.

Λίγο προτού ξεκινήσουν τα επεισόδια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ανεβεί στη σκηνή, να απομείνει στην Έλενα Παπαρίζου ένα βραβείο, κάτι το οποίο δεν πρόλαβε να γίνει.

Παρόλα αυτά κάτι που πρόλαβε να κάνει η Ιωάννα ήταν να μεταφέρει το δικό της μήνυμα body positivity, μάλλον επηρεασμένη και από τα πρόσφατα γεγονότα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η Δανάη Μπάρκα, αλλά και βασισμένη φυσικά στη δική της εμπειρία.

«Εγώ θα δώσω το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα. Πριν απ’ αυτό όμως θέλω να πω κάτι σημαντικό. Επειδή το καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυνατά και καλοκαίρι τι σημαίνει; Ξενοιασιά, βουτιές στη θάλασσα με τους φίλους μας. Παίρνω όμως κάποια μηνύματα, από γυναίκες και από άντρες που δεν αισθάνονται άνετα με το σώμα τους, να βάλουν το μαγιό τους να πάνε στην παραλία. Και επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το body shaming και είναι ένα θέμα που με ακουμπάει, θέλω να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, με τις ατέλειες που έχουμε, όπως έχω κι εγώ, να μη μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων. Η ζωή μάς ανήκει και αξίζουμε να τη ζούμε με χαρά» εξέφρασε η Ιωάννα.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση