Μαρία Σάββα
Μαζί με όλο τον κόσμο της μόδας και της showbiz που θρηνούν τον θάνατο του γνωστού σχεδιαστή Valentino Garavani, είναι και ο Έλληνας φίλος του, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος με την σειρά του θέλησε να αποχαιρετήσει τον σχεδιαστή με μία συγκινητική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών με τον Valentino γράφοντας στην λεζάντα για τα 50 χρόνια φιλίας τους.

Ο ίδιος αρχικά έγραψε: «50 plus χρόνια φίλοι. Τον Βαλεντίνο μου τον σύστησε στη Νέα Υόρκη ο Yves Saint-Laurent το 1974 και κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μισός αιώνας φιλίας με πολλή αγάπη, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, σεβασμό, προστασία και πάρα πολύ γέλιο.
Από τη θλίψη μου δεν είχα το κουράγιο να βρω φωτογραφίες και έβαλα από αυτές που έχουν δημοσιευθεί. Έχω μάθει πάρα πολλά και έχω περάσει υπέροχα μ’ αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο που δεν γράφονται σε λίγες σειρές».

«Θα αφήσω να περάσουν λίγες μέρες να συνέλθω και μετά θα σας τα πω στο «Γηροκομείο», γιατί αξίζει τον κόπο να μάθετε ό,τι έχω ζήσει εγώ και έχω μάθει από αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο και καλό μου φίλο που λέγεται Valentino.
Σε ευχαριστώ που ήσουν φίλος μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε τόσες δεκαετίες, σε ευχαριστώ που αγάπησες τους φίλους μου, σε ευχαριστώ που αγάπησες με τόσο πάθος τη χώρα μου, την Ελλάδα! Ciao amore…», είπε στο τέλος.
















