ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον Snik είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς»

Όσα δήλωσε το όμορφο μοντέλο

newsroom must

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε πρόσφατα στο περιδικό OK! και όπως είδαμε μέσα από απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Snik με τον οποίο αρκετοί υποστηρίζουν ότι έχουν χωρίσει και πολλοί πως είναι πάλι μαζί. 

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι και αν συμβαίνει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία απέφυγε να απαντήσει αν είναι και πάλι μαζί λέγοντας, «Επόμενη ερώτηση».

Στην συνέχεια, όταν κλήθηκε να απαντήσει ξεκάθαρα για την μεταξύ τους κατάσταση και αν αυτή είναι περίπλοκη, η Ηλιάνα είπε: «Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτοί είναι η αλήθεια» και στην συνέχεια, αναφερόμενη στις δηλώσεις που έκανε ο ράπερ στο παρελθον για εκείνη στις οποίες είχε αναφέρει ότι θα γινόταν πολύ καλή μαμά, η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο Δημήτρης δε λέει ψέματα, θα γινόμουν πολύ καλή μαμά. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση