ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «'Ηθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό»

Οι αποκαλύψεις για την επανασύνδεση με τον πρώην της.

Μαρία Καραμάνου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε στην επίκριση του Γρηγόρη Μπάκα σχετικά με την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη, χρησιμοποιώντας μια μεταφορά σχετική με το φαγητό, η ίδια δήλωσε, «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».

Στη συνέχεια, σχολίασε το ζήτημα του bullying σχετικά με τα κιλά των ανθρώπων, εκφράζοντας την άποψή της. Δήλωσε ότι, αν ο κριτικός σχολιασμός γίνεται με κακότροπο τρόπο με σκοπό την προσβολή, τότε είναι υποκριτικό. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι αν κάποιος εκφράζει ανησυχία για κάποιον με σεβασμό, αυτό μπορεί να είναι κάτι που ακούγεται. Εξέφρασε επίσης την ανοιχτότητά της στο να δεχθεί σχόλια για την εμφάνισή της, είτε είναι αδύνατη είτε έχει παραπανίσια κιλά, επειδή έχει βιώσει και τα δύο.

Σχετικά με τα block που έχει κάνει στα social media, η παρουσιάστρια δήλωσε, «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον block, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός γάμου είτε με τον πρώην της είτε με κάποια καινούρια αγάπη, η άποψη της ήταν ότι, «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση