ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ηλέκτρα Φωτιάδου: Το φλερτ, ο έρωτας και οι τάσεις φυγής

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός, Ηλέκτρα Φωτιάδου

Γιώργος Γκαρακλίδης

Σε μια ευχάριστη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός, Ηλέκτρα Φωτιάδου στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου για την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους. 

Η ίδια μίλησε για την περίοδο που σπούδαζε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στα 17 της, όπου για να μπορέσει να βγει έξω για ποτό μπήκε δύο φορές στη διαδικασία να παρουσιάσει ψεύτικη ταυτότητα για να την αφήσουν λόγω του ότι θα έπρεπε να ήταν 21 και άνω για να μπορεί να πιει ποτό. 

«Δεν μ' ενδιαφέρει τόσο να παίξω τον καλύτερο ρόλο ή τον πρώτο ρόλο όσο το να είμαι χαλαρή, άνετη και να περνάω ωραία. Χαλαρά. Δεν πρέπει να παίρνουμε τη ζωή τόσο σοβαρά», είπε σχετικά με την καριέρα και το επάγγελμά της. 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις τάσεις φυγής που έχει και δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη το αν στα επόμενα 10 χρόνια θα μένει στην Κύπρο.

«Για πάρα πολλά χρόνια και μέχρι τώρα μπορώ να σου πω, δεν είμαι απόλυτα σταθερή στην Κύπρο, ότι δηλαδή θα μείνω εδώ και τελείωσε».

Μιλώντας για το φλέρτ, είπε:

«Ήμουν ντροπαλή, αλλά δεν χρειαζόταν να φλερτάρω, με φλερτάρανε. Τότε υπήρχε φλερτ, τώρα έχω αμφιβολίες».

Επιπρόσθετα, έκανε λόγο και για τον έρωτα λέγοντας το εξής:

«Ο έρωτας κατά καιρούς έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει συνέχεια έρωτας. Στον έρωτα πρέπει να υπάρχει πάρε-δώσε. Ποντάρω στην καλή παρέα και ξέρω να την επιλέγω». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση