ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ joggers, κρεμ ζιβάγκο και sneakers
 

Ήδη άρχισαν τα... sponsorships για την Meghan και τον Harry

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί στο παλάτι της Βρετανίας να επικρατεί πανικός και η βασίλισσα απεγνωσμένα να προσπαθεί να βρει λύσεις, ωστόσο η Αμερική "χαμογελώντας" κάνει σχέδια υποδοχής για τους δύο royals που την επέλεξαν! Πιο συγκεκριμένα, γνωστή αλυσίδα εστίασης του Καναδά προσφέρει "δωρεάν καφέ εφ' όρου ζωής" για το ζευγάρι - αν φυσικά, μετακομίσουν μόνιμα εκεί.

Αναλυτικότερα, η αλυσίδα Tim Hortons ανήρτησε το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου στο Twitter ένα μήνυμα, που σύντομα έγινε viral.

«Καμία πίεση, Meghan και Harry, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το» έγραφε το μήνυμα της Tim Hortons.

Και κάπου εδώ εμείς σκεφτόμαστε μόνο ένα πράγμα! Λίγες μόλις ώρες μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του ζευγαριού να αποστασιοποιηθεί από την μοναρχία και την επιθυμία του να εγκατασταθεί για μερικούς μήνες στην Βόρεια Αμερική... ξεκίνησαν και οι πρώτες χορηγίες! Λέτε σε λίγο καιρό να δούμε την Meghan ως μια influencer να ποζάρει με νάζι κρατώντας ένα ποτήρι καφέ; Η αλήθεια είναι πως δεν το απορρίπτουμε. Αν πάντως ακολουθήσει την ζωή influencer, μπορεί η βασίλισσα να μην της μιλήσει ποτέ ξανά, ωστόσο το εγχείρημά της, θα έχει σίγουρα επιτυχία.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση