ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Ήβη Αδάμου: Η γλυκιά ανάρτηση με την κόρη της στη θάλασσα

'My Sunshine', δηλώνει για την κόρη της.

Μαρία Καραμάνου

Η Ήβη Αδάμου, γνωστή τραγουδίστρια πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με την αγαπημένη της κόρη, την Ανατολή Κουινέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια αφιερώνει χρόνο στην κόρη της και προσπαθεί να περάσουν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, επιλέγοντας πάντα δημιουργικές δραστηριότητες.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, η Ήβη Αδάμου και η κόρη της βρέθηκαν σε μια όμορφη και οργανωμένη παραλία, όπου απολάμβαναν το μπάνιο τους, τον ζεστό ήλιο και φυσικά το παιχνίδι. Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα τους στην παραλία και απαθανάτισε τη μικρή Ανατολή μετά το μπάνιο της, τυλιγμένη στην πετσέτα της. Σχολίασε πως ήταν σαν ένα ηλιοβασίλεμα για εκείνη.

Η Ήβη Αδάμου συνοδεύει συνήθως τις αναρτήσεις της με την κόρη της με τη φράση "My Sunshine", δηλώνοντας έτσι την αγάπη και την σημασία που έχει για εκείνη η μικρή Ανατολή.

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Μιχάλη Κουινέλη, αλλά προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κόρη της, Ανατολή, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, και για αυτό τον λόγο δεν αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της κατά τις αναρτήσεις της.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης βρίσκονται σε πυρετώδη προετοιμασία για τις επερχόμενες συναυλίες και την καλοκαιρινή τους περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα.

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση