ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: floral midi φόρεμα, πέδιλα και headband
 

Η ζωή στο παλάτι συνεχίζεται και μετά το #Megxit

Πού βρέθηκαν ο William και η Kate;

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως μετά από την παραίτηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τα βασιλικά τους καθήκοντα, οι μέρες που ακολούθησαν ήταν δύσκολες για το Παλάτι.

Μια περίπου εβδομάδα μετά από την δημοσιοποίηση του γεγονότος και έπειτα από το meeting που οργάνωσε η βασίλισσα, όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς. 

Σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου οι royals φαίνεται να έχουν επιστρέψει στην κανονική τους ζωή. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, επισκέφτηκαν το Bradford για να μάθουν για την ζωη των νέων στην περιοχή και να συνομιλήσουν με "μειωνότητες" στο Bradford's Khidmat Centre ώστε να λάβουν υπόψη τους όσα βιώνουν και αισθάνονται οι άνθρωποι εκεί και να τους βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινότητα.

Για την περίσταση, η δούκισσα επέλεξε ένα υπέροχο McQueen Coat, μίντι φόρεμα και γόβες και έδειχνε υπέροχη. Να πούμε πως αυτή ήταν η πρώτη βασιλική υποχραίωση του ζευγαριού για το 2020.


PHOTO: PA

Η βασίλισσα Ελισάβετ, μετά από την αποδοχή της παραίτησης, φαίνεται και αυτή να έχει προχωρήσει.

Όσο αφορά τώρα την Meghan, όπως ήδη σας έχουμε πει, βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον μικρό Archie και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της. Να θυμίσουμε πως αρκετά δημοσιεύματα πως προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον οίκο Givenchy και για την συμφωνία της με την Disney.

Ο πρίγκιπας Harry τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, θα παραμείνει στο Λονδίνο για μερικές ακόμη μέρες καθώς θα είναι οικοδεσπότης του Rugby League World 2021.

Και κάπως έτσι, βλέπουμε πως επιτέλους τα πράγματα έχουν επιστρέψει στους κανονικούς τους ρυθμούς.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X