ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot πλεκτό, washed out denim παντελόνι σε baby pink και sneakers
 

H Meghan Markle υπέγραψε συμφωνία με την Disney!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναρωτηθεί αν πλέον η πορεία της Meghan Markle και του Harry θα περιλαμβάνει ό,τι και των Obama, δηλαδή συμφωνίες με πλατφόρμες streaming, βιβλία κτλ. Ε, λοιπόν, στο πρώτο πέσαμε μέσα αφού τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Markle να έχει υπογράψει συμφωνία με την Disney. 

Παρόλο που δεν έγινε γνωστό τι περιλαμβάνει η συμφωνία αυτή, ξέρουμε πως με αυτήν η Markle θα δανίσει τη φωνή της σε μελλοντικές παραγωγές του στούντιο παραγωγής, που είτε θα προορίζονται για τον κινηματογράφο είτε για την ολοκαίνουργια πλατφόρμα streaming Disney+, για την οποία η εταιρεία ετοιμάζει μεγάλες παραγωγές με σκοπό να προσελκύσει τον κόσμο. Σε αντάλλαγμα η Disney θα κάνει δωρεά στη μη κερδοσκοπική οργάνωση ''Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα'', που στοχεύει στην προστασία των ελεφάντων. 

Σύμφωνα, πάντα, με τα ίδια δημοσιεύματα, η πρώτη ηχογράφηση έγινε πριν το ζευγάρι αναχωρήσει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στον Καναδά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε σε ποιες παραγωγές θα ακούσουμε την Markle.

Ίσως μια νέα πριγκίπισσα της Disney να βρίσκεται στα σκαριά; 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση