ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Victoria Beckham τάσσεται υπέρμαχος του body positivity και κατακρίνεται

«Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που φοράς, αλλά με το να ξέρεις ποιος είσαι και να χαίρεσαι με αυτό που είσαι»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Grazia, παραθέτοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, όπου μίλησε για το body positivity και το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζονται ελεύθερα όσον αφορά το σώμα τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GRAZIA International (@grazia)

«Υπάρχουν πολλές curvy γυναίκες στο Miami και το στηρίζουν. Περπατούν στην παραλία χωρίς πολλά ρούχα, και είναι φανταστικές. Δείχνουν το σώμα τους με τόση αυτοπεποίθηση. Τόσο η συμπεριφορά, όσο και το στιλ τους, μου φάνηκαν απελευθερωτικά», είπε αρχικά σε μία δήλωση που σχολιάστηκε αρκετά, καθώς σχολιάζει από την μία τις γυναίκες με καμπύλες και από την άλλη όμως κρίνει το γεγονός ως «απελευθερωτικό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GRAZIA International (@grazia)

Η ίδια μάλιστα σχολίασε στην συνέχεια ότι θέλει να μάθει στην κόρη της Harper, να αγαπάει το σώμα της ανεξαρτήτως κιλών, κάτι που κατάφερε η ίδια σε μεγάλη ηλικία «Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που φοράς, αλλά με το να ξέρεις ποιος είσαι και να χαίρεσαι με αυτό που είσαι. Εγώ βρήκα την ισορροπία μεταξύ του να περνάω καλά και του να έχω πειθαρχία και να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Όταν είσαι νεότερος, πολεμάς αυτήν την ισορροπία, αλλά όσο μεγαλώνω, φτάνω σε ένα σημείο που ξέρω πώς μοιάζει η ισορροπία. Ξέρω τι λειτουργεί για εμένα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση