ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Victoria Beckham παραδέχεται πως πάντα ήταν trendsetter

Σε νέα ανάρτησή της.

newsroom must

Η φετινή χρονιά, εκτός από τα της πανδημίας, τους δεκάδες χωρισμούς ανάμεσα σε celebrities αλλά και τις ανακατατάξεις στο Hollywood, επιφύλασσε και μια «Back to the future» εκδοχή πολλών 80’s και 90’s trends.

Με την Victoria Beckham, να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς η ίδια εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί τόσο μέσα από τις συλλογές της, όσο και από το προσωπικό της στιλ να οδηγήσει γυναίκες και κορίτσια όλων των ηλικιών προς την δική της κατεύθυνση.

Έτσι, με αφορμή την Διεθνή ημέρα σκύλων, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram από τότε που ήταν 13 ετών, ποζάροντας μαζί με το σκυλάκι της, την Bambi. Γράφοντας στην λεζάντα «Κάποιες ρετρό στιγμές για την Διεθνή Ημέρα Σκύλων. Σε ηλικία 13 ετών με την Bambi φορώντας banana clips (έχουν επιστρέψει σωστά; Πάντα ήμουν trendsetter;)».

Ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, κρατά από το λουράκι 3 σκυλάκια, σε μια επίδειξη σκύλων, γράφοντας στην αντίστοιχη λεζάντα «Θα πήγαινα στο Crufts (σ.σ. η διεθνής έκθεση σκύλων) αλλά οι Spice Girls μπήκαν στη μέση».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS