ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Η τρυφερή ευχή του Christiano Ronaldo στην κόρη του για τα πρώτα της γενέθλια

Η γέννηση της κόρης του, του δίνει δύναμη και ελπίδα να συνεχίσει.

newsroom must

Εκτός από τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο, ο Christiano Ronaldo είναι αρκετά δημοφιλής και στα social media. Παρόλο που σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει μια εξαίρεση και να ευχηθεί στη μικρή του κόρη χαρούμενα γενέθλια με μια τρυφερή ανάρτηση.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, ο Ronaldo κρατάει στα χέρια του την μικρή Μπέλα, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο και γράφει, «Συγχαρητήρια για τον πρώτο χρόνο της ζωής σου, αγάπη μου! Ο μπαμπάς σε αγαπάει πάρα πολύ».

Είναι γνωστό ότι ο Ronaldo και η σύντροφός του Georgina πέρασαν μια δύσκολη περίοδο τον Απρίλιο του 2022, καθώς έχασαν τον γιο τους κατά τη διάρκεια της γέννας. Η Rodriguez δήλωσε πρόσφατα ότι, «Σε μία μόνο στιγμή, έζησα την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της ζωής μου», αργότερα ο Ronaldo ανακοίνωσε τον χαμό του μικρού του γιου στα social media και δήλωσε ότι αυτός ήταν ο χειρότερος πόνος για έναν γονιό. Ωστόσο, η γέννηση της μικρής κόρης τους, τους έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουν και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν αυτό που τους συνέβη. Να θυμίσουμε ότι ο Ronaldo είναι πατέρας πέντε παιδιών συνολικά. Απέκτησε έναν γιο το 2010, αλλά επέλεξε να διατηρήσει την ταυτότητα της μητέρας μυστική. Το 2017 απέκτησε δίδυμα που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ την ίδια χρονιά συναντήθηκε με τη σύντροφο του Georgina Rodriguez και απέκτησαν μαζί μία κόρη λίγους μήνες μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
christiano ronaldo  |  georgina rodriguez  |  news  |  celebs  |  gossip  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση