ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Σε νέα τρυφερή ανάρτηση στο Instagram πέρασε σήμερα (15/04/21) η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δεν μας συνηθίζει.

Η ίδια, αφού σόκαρε τους πάντες με την είδηση της επιστροφής της, πριν λίγες μέρες, μετά και από σχεδόν έναν χρόνο αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Συνέχισε τις αναρτήσεις με τα θετικά μηνύματα, προδιαθέτοντας όλους μας για ένα καινούριο ξεκίνημα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Όμως σήμερα το πρωί, η ίδια επέλεξε να μοιραστεί δύοστιγμιότυπα με τον μεγαλύτερο γιό της, Άγγελο Λάτσιο, κατά την διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν στην γειτονιά τους. Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται μητέρα και γιός, να φορούν μάσκες και να δείχνουν μόνο με τα μάτια την αγάπη που θρέφει ο ένας για τον άλλον. Ενώ στην δεύτερη οι δύο τους χαμογελούν ελεύθερα μέσα στο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας.

Στην λεζάντα η ίδια έγραψε «... κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιάς τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα !»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση