ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η Taylor Swift δώρισε £23.000 σε φοιτήτρια που δεν μπορούσε να πληρώσει το Πανεπιστήμιό της

«Vitoria, βρήκα την ιστορία σου στο διαδίκτυο και είμαι τόσο εμπνευσμένη»

H Taylor Swift δώρισε £23,000 σε μια φοιτήτρια στην Αγγλία η οποία δεν μπορούσε να πληρώσει τα δίδακτρα για τα μαθήματά της στο Πανεπιστήμιο του Warwick.

Η διαδικτυακή σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων της Vitoria Mario περιγράφει πώς ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τέσσερα χρόνια μετά τη μετακόμισή της από την Πορτογαλία. Αλλά δεν είναι επιλέξιμη για δάνεια συντήρησης ή επιχορηγήσεις. Η Vitoria είπε: «Ανησυχούσα πάρα πολύ για τα χρήματα, τι πρέπει να κάνω και αν πρέπει να αναζητήσω δουλειά. Στην πραγματικότητα έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα.»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, έγραψε ένα μήνυμα στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων της Vitoria καθώς επιβεβαίωσε τη δωρεά της. Σε αυτό το στάδιο, η Vitoria είχε συγκεντρώσει σχεδόν το ήμισυ του στόχου συγκέντρωσης χρημάτων ύψους £40.000 και η Swift έγραψε: «Vitoria, βρήκα την ιστορία σου στο διαδίκτυο και είμαι τόσο εμπνευσμένη από την προσπάθειά σου και την αφοσίωσή σου να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα. Θέλω να σου δώσω το υπόλοιπο ποσό του στόχου σου. Καλή τύχη με ό, τι κάνεις! Με αγάπη, Taylor.»

Η Vitoria είπε ότι η οικογένειά της δεν μπορούσε να την υποστηρίξει και χρειαζόταν χρήματα για να πληρώσει για τη διαμονή της, ένα φορητό υπολογιστή, βιβλία και γενικά έξοδα διαβίωσης. Είπε ότι η προσέγγιση της Swift ήταν πολύ ξαφνική.

Η 18χρονη είχε γράψει στη σελίδα της: «Αν και η ιστορία μου δεν είναι μοναδική, το όνειρό μου να γίνω μαθηματικός δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για την οικογένειά μου και εμένα, αλλά και έμπνευση για άτομα που ήταν σε παρόμοιες θέσεις να επιδιώκουν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση