ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Φορώντας μπλε η Πρώτη Κυρία της Κύπρου έκανε την διαφορά στην τελετή ορκωμοσίας

Τι συμβολίζει το σύνολο που επέλεξε;

Μαρία Σάββα

Το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Υπουργικού Συμβουλίου της διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη, με την σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά να έδωσε και εκείνη το παρών της στην τελετή ως η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για την σημαντική περίσταση η Πρώτη Κυρία για ακόμη μια φορά μάς εντυπωσίασε, επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλε κουστούμι το οποίο συνδύασε με μια λευκή μπλούζα. Ολοκληρώνοντας το σύνολό της πρόσθεσε μια cream ζώνη, ασορτί κλασσικές γόβες και πέρλες στ’ αυτιά της.

Το μπλε χρώμα συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία. Συνδέεται επίσης με το βάθος και την σταθερότητα.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της τελετής η Πρώτη Κυρία καθόταν δίπλα από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας ντυμένες στα λευκά, με την Πρώτη Κυρία να έκανε την διαφορά φορώντας το πιο πάνω σύνολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση