ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Η συμφωνία του Kobe και της Vanessa για το ελικόπτερο

Γιατί χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του;

Ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του έχασαν την ζωή τους σε μοιραίο ατύχημα με ελικόπτερο όταν αυτό συνετρίβη σε δύσβατη περιοχή στο Calabassas. Μαζί τους ήταν άλλα 7 άτομα φίλοι του άσου του NBA.

Το ζευγάρι είχε υποσχεθεί πως δεν επρόκειτο να πετάξει πότε μαζί στην ίδια πτήση. «Ο Kobe Bryant και η Vanessa είχαν κάνει μία συμφωνία πως δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί με ελικόπτερο» αναφέρει πηγή του περιοδικού People. Η συμφωνία πιθανών να έγινε σε περίπτωση ενός τέτοιου ατυχήματος να μην έμεναν τα παιδιά τους χωρίς γονείς.

Ακόμα όπως φαίνεται ο Kobe πετούσε μόνο με τον πιλότο Ara Zobayan που βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων.

Ο λόγος που πετούσε και χρησιμοποιούσε ελικόπτερα ο Bryant, αποκαλύφθηκε στο παρελθόν από τον ίδιο. Όπως είχε δηλώσει τον διευκόλυναν στις μετακινήσεις του όταν έπαιζε για τους Lakers αφού κέρδιζε χρόνο από την κίνηση τον οποίο κρατούσε για την οικογένεια και τα παιδιά του.

«Βρισκόμουν μπλεγμένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω, για παράδειγμα, ένα σχολικό αγώνα» είχε δηλώσει στον Alex Rodriguez το 2018. «Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα και να κάνω προπόνηση και να επικεντρώνομαι στην τέχνη μου, αλλά παράλληλα να μην θέτω σε κίνδυνο τον χρόνο μου με την οικογένειά μου». Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι λοιπόν, κατέφυγα στα ελικόπτερα προκειμένου να μπορώ να είμαι κάπου σε μόλις 15 λεπτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X