ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Η συγκινητική ομιλία της Selena Gomez στα AMAs

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τον περασμένο Αύγουστο η Selena Gomez αποφάσισε να ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της και να εξαφανιστεί από τα social media αφού ήθελε να ηρεμήσει για να αντιμετωπίσει τον δερματικό λύκο που την βασανίζει. 

Στα American Music Awards 2016 έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της και κατάφερε να μας συγκινήσει όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο ''Αγαπημένη Γυναίκα Καλλιτέχνη - Pop / Rock''. 

''Το 2014, στη σκηνή αυτή, ήμουν για πρώτη φορά 100% ειλικρινής μαζί σας'' είπε αναφερώμενη στα AMAs του 2014 oταν τραγούδησε το '"The Heart Wants What it Wants'' για τον Justin Bieber, και συνέχισε ''Μπορώ να πω πως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν τα πάντα για τη ζωή μου είτε μου αρέσει είτε όχι. Έπρεπε να σταματήσω γιατί είχα τα πάντα και μέσα μου ημουν κομμάτια. Προσπάθησα να κρατηθώ όσο μπορούσα για να μην σας απογοητεύσω αλλά δεν άντεχα άλλο. Δεν θέλω να βλέπω τα σώματά σας στο Instagrm, θέλω να βλέπω τι υπάρχει εδώ'' είπε και έδειχνε την καρδιά της ''Δεν θέλω επιβεβαίωση, ούτε την χρειάζομαι πια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι ευτυχισμένη που μπορώ να μοιράζομαι αυτά που αγαπώ κάθε μέρα, με ανθρώπους που αγαπώ. Θέλω να πω ένα μεγάλω ευχαριστώ στους φαν μου, γιατί είστε τόσο πιστοί, δεν ξέρω τι έκανα για να τ' αξίζω. Αλλά αν είστε κομμάτια, δεν χρειάζεται να μείνετε έτσι''

Όπως ήταν φυσικό, το κοινό την αποθέωσε με την Ariana Grande και τη Lady Gaga να τη χειροκροτούν πιο θερμά απ' όλους. 

Δείτε το απόσπασμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση