Μαρία Σάββα
Η συγγραφέας του Gossip Girl 20 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς αποφάσισε να κάνει «comeback» στον κόσμο του Gossip Girl δημιουργώντας βιβλίο για τον πιο iconic χαρακτήρα της σειράς… την Blair Waldorf.
Σύμφωνα με το Deadline το βιβλίο θα έχει τίτλο «Blair» και τοποθετείται χρονικά 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της best seller σειράς. Πιο αναλυτικά, η Alloy Entertainment έκλεισε συμφωνία για την έκδοση του νέου μυθιστορήματος με τη Γκραντ Σέντραλ Πάμπλισινγκ στις ΗΠΑ.
Αν και η πλοκή δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη, ξέρουμε πως θα δούμε την Blair πλέον στα 40 της, να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη θέλοντας να διεκδικήσει εκ νέου θέση στην κορυφή της ιεραρχίας του Upper East Side.
EXCLUSIVE: ‘Gossip Girl’ fan favorite Blair Waldorf’s Manhattan exploits are set to continue in a new standalone novel, titled ‘Blair,’ from the original series author Cecily von Ziegesar.
— Deadline (@DEADLINE) February 4, 2026
Deadline can exclusively reveal that Alloy Entertainment has sold the novel, to be… pic.twitter.com/EAFwxxpB4O
















