ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Η στιγμή που η Jolie τρέχει σε καταφύγιο ενώ ηχούν οι σειρήνες στην Ουκρανία

H ηθοποιός βρίσκεται στην πόλη Λβιβ, από το Σάββατο 30 Απριλίου.

newsroom must

Στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στη Λβιβ βρίσκεται από το Σάββατο 30 Απριλίου, η Angelina Jolie. Η ηθοποιός έφτασε με ανθρωπιστική αποστολή, επισκέφθηκε τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και συνάντησε πολίτες που έχουν αφήσει τα σπίτια τους λόγω του πολέμου.

Τις τελευταίες εβδομάδες η συγκεκριμένη πόλη δέχεται επιθέσεις από τον ρωσικό στρατό και η διάσημη ηθοποιός έζησε μία τέτοια στιγμή κατά την παραμονή της εκεί. Η Angelina Jolie χρειάστηκε να κατευθυνθεί σε ασφαλές μέρος κατά το άκουσμα των σειρήνων στην πόλη Λβίβ της Ουκρανίας.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, διακρίνεται να περπατά γρήγορα με τη συνοδεία της καθώς ηχούν οι σειρήνες. Η 46χρονη ηθοποιός βλέπει προς την κάμερα λέγοντας πως «Είμαι εντάξει» σε όσους τη ρωτούσαν αν είναι καλά. 

Η Jolie είναι ειδική απεσταλμένη για την Υπηρεσία Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) εδώ και πολλά χρόνια, με τις λεπτομέρειες αυτού του ταξιδιού στην Ουκρανία να μην έχουν γίνει γνωστές.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jolie επισκέπτεται κάποια εμπόλεμη περιοχή. Ως πρέσβειρα του ΟΗΕ τον Μάρτιο βρέθηκε στην Υεμένη και μίλησε με οικογένειες εκτοπισμένων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieily)


Η πόλη Λβιβ στην Ουκρανία βρίσκεται 70 χιλιόμετρα από τα πολωνικά σύνορα και έχει γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο για τους Ουκρανούς που εγκαταλείπουν άλλες εμπόλεμες περιοχές της χώρας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση