ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η σπάνια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με μαγιό πριν από 81 χρόνια

Το παράσημο που είχε λάβει πρώτη από κάθε κορασίδα στην Κοινοπολιτεία.

Η αλήθεια είναι πως όσο και αν προσπαθήσει κανείς να βρει φωτογραφίες στις οποίες η βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει με μαγιό, είναι αρκετά δύσκολο αφού η ίδια εμφανιζόταν πάντα με σικάτα σύνολα. Κι όμως, υπάρχει μια φωτογραφία από το μακρινό 1941 στην οποία την βλέπουμε με μαγιό.

Στην εν λόγω φωτογραφία η Ελισάβετ, που έφυγε στις 8 Σεπτεμβρίου, ήταν μόλις 14 ετών κοριτσάκι και είχε τον τίτλο της πριγκίπισσας. Η σπάνια φωτογραφία κυκλοφόρησε καθώς εκείνη κέρδισε το βραβείο «αναπνοών νεανίδων» αφότου ολοκλήρωσε την εκπαίδευση σε λέσχη του Λονδίνου όπου εκείνη και η αδελφή της, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, έκαναν μαθήματα κολύμβησης.

Η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο instagram. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως ήμουν η πρώτη. Απλώς, το έκανα, και έπρεπε να εργαστώ πολύ σκληρά γι’ αυτό. Ήταν ένα υπέροχο επίτευγμα και ήμουν πολύ περήφανη που φορούσα παράσημο στο μαγιό. Σκεφτόμουν πως ήταν κάτι πολύ μεγάλο», εξομολογήθηκε σχετικά η βασίλισσα ένα περίπου χρόνο πριν πεθάνει.

«Πριν από 80 χρόνια, ως πριγκίπισσα, η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε το πρώτο νεαρό άτομο στην Κοινοπολιτεία που λάμβανε το βραβείο νέων για τη διάσωση από πνιγμό. Αυτό βοήθησε στην εγκαθίδρυση μαθημάτων διάσωσης και ανάνηψης σε αυτό το δίκτυο των εθνών».

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση