ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Η Shakira σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό με τον Pique

Όλες οι αποκαλύψεις που έκανε

Μαρία Σάββα

Όπως είναι γνωστό η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira και ο άσσος της Barcelona, Gerard Pique, έχουν λήξει την σχέση τους τον Ιούνιο που πέρασε. Το ζευγάρι από τότε περνά ένα πολύ δημόσιο χωρισμό, με όλη τους την προσωπική ζωή να διανύει τα Μέσα επικοινωνίας.

Μετά από τρείς μήνες, η Shakira, σπάει την σιωπή της κάνοντας μια αποκλειστική συνέντευξη με την Elle, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το θέμα του χωρισμού λέγοντας ότι ήταν η, «πιο σκοτεινή της στιγμή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Αρχικά μίλησε για την δύναμη της μουσικής και πόσο έχει βοηθήσει την ίδια αλλά και τον πατέρα της, ο οποίος πήγε αμέσως στην Βαρκελώνη όταν ξεκίνησαν οι δύσκολες στιγμές της κόρης του και μετά από σοβαρό τραυματισμό, αιματώματα και επέμβαση στο εγκέφαλο, η ίδια εξήγησε πόσο δυνατό φάρμακο είναι ο χορός και η μουσική, λέγοντας, «Δοκιμάστηκε η δύναμη και η αντοχή του. Προσπαθεί να χορέψει και να τραγουδήσει. Εκεί κατάλαβα ότι η μουσική είναι φάρμακο και ενώνει τους ανθρώπους με την ίδια τη ζωή».

Αν και η ίδια είπε ότι δεν επιθυμούσε να ανοιχτεί αρκετά, γιατί ήταν η πρώτη συνέντευξη που έκανε μετά τον δημόσιο χωρισμό της, είπε αρκετά μέσα από υπονοούμενα. Ένα ακόμη πράγμα που την ανησυχεί είναι η ασφάλεια των δύο γιών της, τους οποίους προσπαθεί να προστατεύσει από τους paparazzi αλλά και διάφορα αρνητικά σχόλια που ίσως ακούσουν στο σχολείο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Τελειώνοντας είπε, «Είναι τρομερά απογοητευτικό να βλέπεις μία σχέση, που θεωρούσες ιερή και ιδιαίτερη να φτηναίνεται από τα Μέσα. Μετά σκέφτομαι όλες τις γυναίκες που περνούν τα ίδια ή και χειρότερα. Τις γυναίκες που πιστεύουν στις αρχές της οικογένειας και που ονειρεύονταν ότι θα την έχουν για πάντα και το όνειρό τους θρυμματίζεται. Νομίζω όμως ότι αντέχουμε και οφείλουμε να φροντίζουμε όσους βασίζονται πάνω μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Shakira  |  Pique  |  gossip  |  celebs  |  lifestyle  |  Hollywood  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση