ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Η Selena Gomez αποκαλύπτει ότι ίσως να μην μπορεί να κάνει παιδιά

«Φταίνε τα χάπια για τη διπολική διαταραχή»

Μαρία Σάββα

Η γνωστή τραγουδίστρια Selena Gomez, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και μεταξύ άλλων μίλησε και για το ψυχωσικό επεισόδιο που αντιμετώπισε το 2018 αλλά και το πώς αυτό επηρέασε το όνειρό της να γίνει μια μέρα μητέρα.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο και υπαρκτό θέμα στη ζωή μου», είπε η Selena προσθέτοντας ότι ελπίζει να γίνει μητέρα με άλλους τρόπους τα επόμενα χρόνια, λέγοντας: «Όπως και να είναι γραφτό να τα αποκτήσω, θα τα αποκτήσω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Η ίδια περιγράφοντας το γεγονός που έγινε το 2018 αποκάλυψε πως δεν θυμάται πολλά από την συγκεκριμένη περίοδο. Στην συνέχεια της συνέντευξης εξήγησε ότι έκανε για αρκετούς μήνες θεραπεία και όταν ένιωσε τον εαυτό της να «βγαίνει από την ψύχωση» είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, κάτι που έκανε πολλούς από τους γιατρούς της να προσπαθούν να βρουν τους κατάλληλους συνδυασμούς φαρμάκων για εκείνη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

«Πραγματικά με καθοδήγησε», ανέφερε στο περιοδικό και είπε: «Αλλά έπρεπε να αποτοξινωθώ, ουσιαστικά, από τα φάρμακα που έπαιρνα. Έπρεπε να μάθω πώς να θυμάμαι συγκεκριμένες λέξεις. Ξεχνούσα πού βρισκόμουν όταν μιλούσαμε. Χρειάστηκε πολύ σκληρή δουλειά για να (α) αποδεχτώ ότι ήμουν διπολική, αλλά (β) να μάθω πώς να το αντιμετωπίζω, επειδή δεν επρόκειτο να εξαφανιστεί».

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Πρόσφατα πήγα σε ένα από τα καλύτερα ψυχιατρικά νοσοκομεία της Αμερικής, το McLean Hospital, και μετά από χρόνια που πέρασα διάφορα, συνειδητοποίησα ότι είμαι διπολική», προσθέτοντας ότι, «Δεν με φοβίζει από τη στιγμή που το γνωρίζω... Ήθελα να μάθω τα πάντα γι' αυτό και μου έφυγε ο φόβος».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση