ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Η Selena Gomez απαιτεί από τον Zuckerberg να σταματήσει τη «ρητορική μίσους» στο διαδίκτυο

Με όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι εύκολο να ξεφύγουν

H παραπληροφόρηση και η ρητορική μίσους μέσα στα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο που επηρεάζει όχι μόνο την ψυχολογία των ανθρώπων αλλά πολλές φορές μπορεί να ελέγξει και αποτελέσματα εκλογών (παράδειγμα οι προηγούμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ)

Με όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι εύκολο να ξεφύγουν έτσι διάφοροι celebs χρησιμοποιούνε την «δύναμη» που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα προσπαθώντας να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά.

Μια από αυτές και η Selena Gomez η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μήνυμα που είχε στείλει στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook, Mark Zuckerberg, και στην Chief Operating Officer, Sheryl Sandberg που τους καλεί να σταματήσουν τις ομάδες ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε «Selena εδώ. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ησυχάσαμε. Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Το @Facebook και το @Instagram χρησιμοποιούνται για τη διάδοση του μίσους, της παραπληροφόρησης, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Καλώ και τους δύο να βοηθήσετε να σταματήσει αυτό. Παρακαλώ κλείστε τις ομάδες στις οποίες οι χρήστες εστίασαν στη διάδοση της βίας και της παραπληροφόρησης της ρητορικής μίσους. Το μέλλον μας εξαρτάται από αυτό. Είναι μια χρονιά εκλογών. Δεν μπορούμε να έχουμε παραπληροφόρηση σχετικά με την ψηφοφορία. Πρέπει να υπάρχει έλεγχος των πηγών και ανάληψη ευθυνών. Ελπίζω να λάβω νέα από εσάς το συντομότερο δυνατόν»

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν τελικά έλαβε απάντηση η Selena Gomez η αν το μήνυμά της έμεινε στο «διαβάστηκε» όμως φανταζόμαστε ότι μάλλον δεν θα υπήρξε ανταπόκριση αλλιώς θα δημοσίευε και αυτό στον λογαριασμό της η γνωστή τραγουδίστρια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση