ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η Sarah Jessica Parker μιλάει ελληνικά στις Χρυσές Σφαίρες

Η ''αδυναμία'' της Sarah Jessica Parker για την Ελλάδα είναι γνωστή. Η σταρ του «Sex and the City» όχι μόνο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι τη χώρα μας, αλλά όταν βρει ευκαιρία δεν διστάζει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τα νησιά, τους κατοίκους και το φαγητό.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε χθες στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και εκεί την εντόπισε η κάμερα του Greekreporter και φυσικά όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα παραμένει ένα από τα αγαπημένα της μέρη δήλωσε πως φυσικά και είναι.

Μάλιστα ανέφερε πως έχει μια σχέση στοργής με την Ελλάδα παρομοιάζοντας τα συναισθήματά της με εκείνα που τρέφει κάποιος για το μέρος που νιώθει σπίτι του. «Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός, η ιστορία, το φαγητό, η μουσική», απάντησε η ηθοποιός και συνέχισε απαριθμώντας τα αγαπημένα της φαγητά από την ελληνική κουζίνα. «Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα, την ελληνική σαλάτα, το αρνί, τα πάντα», ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη μίλησε και σε λίγα σπαστά ελληνικά λέγοντας ένα «γεια σου» και «ευχαριστώ» στον ρεπόρτερ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση