ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η πρώτη συνέντευξη της Kim Kardashian μετά τον χωρισμό της

Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της με τον Kanye West;

Σαράντης Μαριεττής

Η Kim Κardashian έκανε την εμφάνιση της σ' ένα επεισόδιο του «Good Morning Vogue» και εξομολογήθηκε πως η χρoνιά που πέρασε ήταν μία από τις χειρότερες γι' αυτήν.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι πέραν από τη λήξη του πετυχημένου reality show "Keeping up with the Kardashians", γεγονός που στεναχώρησε τρομερά την Kim, χώρισε και με το σύζυγο της Kanye West μετά από έξι ολόκληρα χρόνια γάμου, στα οποία απέκτησαν και τα τέσσερα παιδιά τους.

Όταν ρωτήθηκε για τη ζωή της που αρχίζει να επιστρέφει πια στους φυσιολογικούς της ρυθμούς μετά την πανδημία, η Kardashian είπε:

«Νομίζω ότι φέτος ήταν μια πρόκληση για τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά πιστεύω επίσης ότι φέτος ήταν μια τεράστια εκκαθάριση και απλώς μια τεράστια ευκαιρία για τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ευγνώμονες», είπε η Kim και συνέχισε: «Ευγνώμονες για τα απλά πράγματα, και αυτό είναι τεράστιο. Νομίζω ότι ξύπνησαν ακόμη κι εκείνοι που ζούσαν στον δικό τους κόσμο».

Σε ερώτηση για την οικογένειά της η Kim ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής: «Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με θετικό τρόπο. Παρόλο που ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά, ήταν καιρός να αναζωογονηθούμε, να γίνουμε δημιουργικοί, να περάσουμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας και αυτή τη φορά που εγώ κατάφερα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου ήταν πραγματικά μια ανεκτίμητη ευκαιρία. Αυτό το κομμάτι ήταν τόσο όμορφο».

Εντύπωση προξένησε σε όλους τους fans της παγκοσμίως, το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αναφορά αλλά ούτε και ερώτηση για τον πρώην σύζυγο της και γνωστό ράπερ Kanye West. Είναι πολύ πιθανόν ή και βέβαιο πως η Kim θα το έθεσε ως όρο για να δώσει αυτή την συνέντευξη. Ίσως να θελήσει η ίδια αργότερα να αποκαλύψει στο κοινό της τι πραγματικά συνέβη, όπως έβαζε πάντα δημόσια τα πράγματα στη θέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιέυματα το πρώην ζευγάρι δε έχει επαφές και πως η Kardashian συζητά όλα τα θέματα που τους αφορούν, μέσω της ομάδας ασφαλείας του West.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εμφάνιση της Kim στο επεισόδιο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση