ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η πρώτη εντύπωση που έκανε η Markle στο παλάτι δεν ήταν και η καλύτερη

Όσα αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι σιγά-σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων αναφορικά με τα όσα έπαιξαν ρόλο στην απομάκρυνση των Sussex από τα βασιλικά τους καθήκοντα, με νέο ντοκιμαντέρ να αναφέρει ότι μάλλον η κακή εντύπωση που έκανε η Meghan μόλις πρωτογνώρισε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα σχέσεις τους.

Χαρακτηριστικά, με βάση το ντοκιμαντέρ του ITV, “Harry and William: What Went Wrong” – προβλήθηκε μέσα στην περασμένη εβδομάδα, και τα λόγια της βασιλικής ανταποκρίτριας Penny Junor, η πρώτη εντύπωση που έκανε η Meghan όταν επισκέφθηκε το παλάτι, δεν ήταν και τόσο θετική καθώς έμοιαζε με ντίβα του Hollywood, κάτι που δεν ταιριάζει στη ζωή μέσα στο παλάτι.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε, «Άκουγα πολλές κακές ιστορίες από νωρίς για το ότι η Meghan είχε στενοχωρήσει πολύ κόσμο», προσθέτοντας πως η ίδια δεν ήταν τόσο χαριτωμένη όσο έδειχνε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan fan (@meghan_harry_fanpage)

Με αφορμή τα όσα είπαν οι δύο – και κυρίως η δούκισσα στην συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, ειδικότερα οι χαρακτηρισμοί περί ρατσισμού που δέχτηκε από την ‘εταιρεία’ προκάλεσαν αντιδράσεις, με την Junor να επεξηγεί «η βασιλική μας οικογένεια δεν είναι celebrities.

Είναι εργαζόμενα μέλη ενός δημόσιου θεσμού. Σοκαρίστηκα από τη συνέντευξη με την Oprah Winfrey. Αυτές οι δηλώσεις δεν πρέπει να προορίζονται για δημόσια κατανάλωση. Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να γίνει στην ιδιωτικότητα του καναπέ ενός ψυχιάτρου».

Από την άλλη, τοποθετήσεις είχαμε και από τον συγγραφέα Rober Lacey ("Battle of Brothers") που εξηγεί μέσα από τα γραφόμενά του ότι η Meghan Markle μάλλον είχε πλάνο εξαρχής. Αν και ο πρίγκιπας William ήταν αυτός που αποφάσισε να χωρίσουν τους οίκους τους τον Μάρτιο του 2019, όλοι πιστεύουν πως είχε δίκαιο καθώς οι κατηγορίες περί εκφοβισμού εναντίον της Meghan μάλλον ευσταθούσαν.

Να θυμίσουμε ότι ο Lacey ήταν αυτός που αποκάλυψε την αφορμή για την ρήξη ανάμεσα σε William και Harry, αποκαλύπτοντας το γεγονός ότι ο πρώτος είχε αποκαλέσει τη νύφη του «αναθεματισμένη γυναίκα», αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στο προσωπικό του παλατιού η Meghan.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση